top of page

Een flexibele baan bij een vaste organisatie

Vakwerk

Wij doen wat anderen beloven

Vakwerk Uitzendgroep is een zelfstandige organisatie, gevestigd in Valkenswaard. Vanuit onze vestiging aan de Markt 11A, werken wij al jaren met een team vaste, herkenbare kantoormedewerk(st)ers, met verstand van de regionale arbeidsmarkt. Ieder met haar of zijn specialisme, korte lijnen, en dus succes verzekerd.

 

Wij zijn volledig gecertificeerd, en beschikken over de NEN 4400-1 certificering, evenals de VCU certificering. Wij zijn opgenomen in het Register Normering Arbeid, en volwaardig lid van ABU. Zekerheden welke voor u de garantie zijn, samen te werken met de juiste partner.

 

Werken via Vakwerk Uitzendgroep houdt in, dat wij u gedurende uw loopbaan binnen onze organisatie, blijven begeleiden. Wij zijn indien gewenst aanwezig bij beoordeling- en/of functioneringsgesprekken, helpen u bij administratieve zaken, en zorgen voor scholingsmogelijkheden. Daarnaast zijn wij ook op sociaal vlak erg betrokken.

Uitzendbureau Vakwerk
Uitzendbureau Vakwerk

Door onze hoge graad van betrouwbaarheid, kwaliteit en dienstbaarheid onderscheiden wij ons binnen het segment aanbieders. Tevens garanderen wij u een telefonische bereikbaarheid van 24 uur per dag / 7 dagen per week.

bottom of page