De kennispartner voor de intermediair

Flexpartners heeft bij elkaar 50 jaar ervaring in de flexbranche. Wij weten als geen ander waar je als ondernemer tegenaan loopt. Ons doel is ondernemers te helpen om te professionaliseren, te groeien en te besparen daar waar mogelijk. Door de juiste ondersteuning te krijgen van onze partners kun jij je focus houden en doen waar je goed in bent. Met onze ervaring, begeleiding èn inkoopkracht helpen we je aan de slimste oplossingen.

Jij richt je op waar jij goed in bent.
Wij helpen met de rest.

Als ambitieuze, groeiende intermediair loop je soms tegen zaken aan waar je graag eens vrijblijvend over zou willen sparren. Het liefst met iemand die jouw markt begrijpt en je een spiegel voor kan houden en kan voorzien van het juiste advies. Wij helpen je daar graag bij. Bel ons gerust om met ons van gedachten te wisselen.  

Maak gebruik van ons grote netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in de flexbranche.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere uitzendbureaus opgericht en succesvol gemaakt. Hierdoor hebben we een enorm netwerk opgebouwd van allerlei specialisten die jou kunnen helpen bij het verder ontwikkelen van jouw organisatie. Onze kennis en kunde gebruiken we nu om jou verder te helpen. Wij kijken samen met jou waar je behoefte ligt en brengen je in contact met de juiste partner.

Onze diensten

Wij werken samen met een aantal geselecteerde partners. Allemaal specialist in hun vakgebied. Samen met jou kijken we welke partner jou het beste verder kan helpen in je ontwikkeling. Met deze partners hebben wij prijsafspraken gemaakt op basis van volume. Als intermediair kun je gebruik maken van dit voordeel. Wij werken met partners die voldoen aan strenge criteria als flexibiliteit, duidelijke communicatie, meedenken met de klant en scherpe tarieven.

Nieuws & Blogs

Door onze ruime ervaring in de flexbranche kunnen wij je in elke fase ondersteunen.

Kennis maken? 

Bel ons direct op 
0411 244 004

Of stuur een mail naar 
info@flex-partners.nl

Whatsappen kan ook