Zorgeloos ondernemen kan vanaf nu met de HR dienstverlening van Flexbrain

Elite HR dienstverlening

Sinds 1999 bieden wij professionele HR dienstverlening (Uitzenden/Payroll). Onze dienstverlening is erop gericht om werkgevers én medewerkers voor 100% te ontzorgen. Juridisch werkgeverschap inclusief alle arbeidsrechtelijke zaken is bij ons in goede handen. Zo zorgen wij voor het afdragen van verplichte pensioenafdrachten, loonheffingen en premies, transitievergoeding, salarisverwerking, ziekte, arbeidsongeschiktheid, scholing en hebben we een inspanningsverplichting tot herplaatsing die rust op uitzendwerkgevers  Wij geloven in unieke oplossingen voor unieke mensen.

Ik ben werkgever

  • Eenvoudig personeel inzetten zonder werkgeversrisico’s
  • Voorspelbare kosten
  • Pensioen geregeld via Stipp, ABP of bpfBouw
  • Zorgeloos kennismigranten inschakelen
  • Goed en professioneel werkgeverschap
  • Focus op ondernemerschap
meer informatie offerte aanvragen

Ik ben werknemer/zzp’er

  • Ondernemen met gemak van loondienst
  • Gegarandeerde salarisbetaling
  • Kosteloos voorschot op salaris
  • Pensioen geregeld via Stipp, ABP of bpfBouw
  • Geen modelovereenkomst nodig
  • Toegang tot opleidingen en kennisevents
meer informatie offerte aanvragen

Flexbrain is actief in verschillende branches

  • Zakelijke dienstverlening

    Binnen de zakelijke dienstverlening werken we onder andere voor banken en verzekeraars. Zoekt u maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om specialisten in te schakelen? Flexbrain neemt alle arbeidsrechtelijke zaken van u over. Dat betekent u voldoet aan wettelijke eisen terwijl u wendbaar blijft.

    meer informatie
  • Publieke sector

    Of het nu gaat om een invaldocent op uw onderwijsinstelling of een tijdelijke specialist tijdens een piekperiode; Flexbrain is specialist in deze sector en, uiteraard, aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP), het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.

    meer informatie
  • Bouw & Infra

    Bent u op zoek naar een partner voor flexibel personeelsbeleid in de bouwsector? De omvang van de orderportefeuille wisselt dagelijks en u heeft behoefte aan beheersbare kosten? Flexbrain biedt maatwerk oplossingen en is aangesloten bij bpfBOUW, het pensioenfonds voor de bouwsector.

    meer informatie
  • ICT

    Organisaties hebben in toenemende mate behoefte aan specialistische kennis op het gebied van ICT. Deze medewerkers heeft u vaak maar tijdelijk nodig. Met onze kennis van de ICT-sector, kunnen wij u volledig ontzorgen waardoor u op elk gewenst moment snel kunt op- en afschalen.

    meer informatie
  • Engineering

    Binnen de technische sector is veel behoefte aan specialistische kennis. Wij kunnen mensen met de juiste kwaliteiten met goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden aan ons binden. Wij nemen het werkgeverschap op ons, zodat de medewerker bij u aan de slag kan.

    meer informatie
  • International Deployment

    Als u een buitenlandse medewerker wilt inzetten in Nederland dan komt daar veel bij kijken. Wij zijn erkend referent van de IND. Wij nemen u alle administratieve zaken uit handen zodat uw medewerker snel aan de slag kan. Indien gewenst regelen wij vervoer en zorgen we voor huisvesting.

    meer informatie

Vier waarden van Flexbrain

Wij vinden het belangrijk dat werkgevers en werknemers zich voor 100% kunnen focussen op hun kernkwaliteiten. Dit vraagt om maatwerkoplossingen en een duidelijke focus op menselijk kapitaal. Bij Flexbrain staan daarom werknemers én werkgevers centraal. Wij kiezen voor een compacte omvang zodat we dichtbij werkgevers blijven en voor werknemers direct bereikbaar zijn.

Toegankelijk
Toegankelijk
Wij staan dichtbij opdrachtgevers en werknemers, persoonlijk contact vinden we belangrijk. Maatwerkoplossingen en meedenken is voor ons vanzelfsprekend.
Transparant
Transparant
Verborgen kosten, daar houden wij niet van. Wij maken inzichtelijk hoe onze dienstverlening in elkaar zit, welke kosten daarmee gepaard gaan en wat onze vergoeding is.
Toonaangevend
Toonaangevend
Lekker kunnen werken begint bij praktische zaken als huisvestiging, goede voorzieningen zoals een laptop en toegang tot opleidingen; wij regelen het.
Talent
Talent
Wij geloven in talentvolle mensen en stimuleren hen om door te ontwikkelen, we bieden toegang tot onder andere inspiratiesessies en workshops.

Laatste nieuws en blogs

Directeurswissel Brainnet

Directeurswissel Brainnet

Per 28 juni treedt Kees Stroomer aan als nieuwe algemeen directeur van Brainnet Benelux, waar Flexbrain onderdeel...

lees verder
"Prettig te weten dat we kunnen inhuren zonder risico's"

"Prettig te weten dat we kunnen inhuren zonder risico's"

Flexbrain, onderdeel van Brainnet, adviseert en regelt voor Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML) o.a. langdurige...

lees verder
De vijf voordelen van payrollen via Flexbrain

De vijf voordelen van payrollen via Flexbrain

Wat nu als je een medewerker nodig hebt, maar er is geen plaats of geld voor een medewerker in de vaste schil...

lees verder
NEN 4400-1 Certificering Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) ISO 14001 2015 ISO 9001 2015 ISO 27001 2013