U bent nu hier:  Home » Wat doet een adviseur particulieren bank?

Wat doet een adviseur particulieren bank?


Als je financiële vraagstukken hebt, kan je doorgaans hiervoor eenvoudig contact opnemen met de bank. Hier krijg je iemand aan de lijn die je verder kunt helpen met al je problemen. Omdat het je geld betreft, wil je zo goed mogelijk geïnformeerd worden. Een adviseur particulieren bank neemt contact op met consumenten en probeert ze te informeren over bepaalde zaken. Deze medewerker staat rechtstreeks in contact met de klanten en is behulpzaam aangelegd.

De functie

Wat houdt de functie van een adviseur particulieren bank precies in? Welke werkzaamheden verricht iemand die dit werk uitvoert? De adviseur particulieren bank is een functie waarbij je de belangrijkste werkzaamheden van de bank verricht. Je neemt contact op met de klanten en helpt ze met financiële vraagstukken. Daarnaast geef je ze financieel advies over de toekomst. Deze planning betreft hypotheken, inkomsten en beleggen. Een goede adviseur particulieren zet de belangen van de klant centraal en luistert naar de wensen van de consument. Omdat het je financiële zaken betreft, wil je zo duidelijk mogelijk geïnformeerd worden over de bepaalde opties die je hebt bij een bepaalde zaak.

De opleiding

Om het werk van een adviseur particulieren bank te kunnen uitvoeren, moet je in het bezit zijn van een relevante opleiding. Zodra je wordt aangenomen, zal je een bepaald opleidingstraject moeten doorlopen, die je volledig voorbereid op je nieuwe baan. Gedurende een aantal weken krijg je alle informatie tot je die nodig is om je te kunnen ontwikkelen tot een goede adviseur particulieren bank. Door de trainingen wordt je optimaal voorbereidt op het aankomende werk. Na het afronden van deze opleiding kan je aan de slag als adviseur particulieren bank.

Wat heb je nodig?

Als je graag in aanmerking wilt komen voor deze functie, dan zal je moeten voldoen aan een aantal eisen. Zo moet je in het bezit zijn van een MBO niveau 4 diploma en een WFT basis diploma. Ook moet je over een aantal belangrijke kwaliteiten bezitten. Je moet goed kunnen samenwerken en communicatief vaardig zijn. Omdat je een belangrijke taak binnen de bank zal verrichten, moet je ook een dienstverlenende houding hebben.

Advertenties

jongerenarbeidsmarkt
Career-Jet, overzicht vacatures
Kaarten & Prenten
DaMedia
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap