U bent nu hier:  Home » Handige sites » TopScore

TopScore


Topscore profileert zich als de  kwaliteitsleverancier van auditing, advisering, ontwikkeling en uitvoering van opleiding en training voor medewerkers en managers. Topscore levert op maat gemaakte oplossingen, zoals geïntegreerde trainingen van kennis en vaardigheden, competentieontwikkeling en combinaties van traditioneel en elektronisch leren (blended leren).

Dankzij ervaring, expertise, interne ontwikkelkracht, een platte organisatie en hechte samenwerking met allerlei partners is Topscore in staat op op korte termijn effectieve oplossingen aan te bieden. In samenspraak met de opdrachtgever worden meetpunten opgesteld zodat resultaten meetbaar zijn. Hierop wordt Topscore graag afgerekend.

De medewerkers van Topscore zijn 'mensen-mensen' en staan met beide benen op de grond. Ze hebben veel contact met opdrachtgevers en cursisten en beschikken over een ruime praktijkervaring. Hierdoor is het mogelijk om situaties snel in te schatten en een wezenlijke bijdrage te leveren aan de leer- en bedrijfsresultaten van klanten. Er worden constant nieuwe invalshoeken, methodieken en technologieën gezocht die bijdragen in het resultaat van klanten en de klantverwachting overtreffen.


» Ga naar de website van TopScoreVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap