U bent nu hier:  Home » Handige sites » Mens (m/v) Centraal

Mens (m/v) Centraal


Men bevind zich tegenwoordig in een tijd van heftige tegenstellingen. Men wil steeds meer, maar is ook op zoek naar rust en echte levensvreugde. Dan is een revolutie geen regelmatige opeenvolging meer van pieken en dalen, maar een enorme stap vooruit, gevolgd door een nieuw evenwicht.

Van logica en orde naar intuïtie en buikgevoel. In de vorige eeuw waren logica en order belangrijk. Nu oorzaak en gevolg elkaar steeds sneller vinden, is dit ook niet meer zo vanzelfsprekend. Er is geen tijd meer voor onderzoek, er moet steeds sneller gehandeld en gedacht worden. Hierdoor zijn buikgevoel en intuïtie steeds belangrijker. En dit zijn dingen die tijdens een opleiding vaak onvoldoende aandacht krijgen. Het begin van de levenscyclus van het organisatiedenken.

Bestaande zekerheden verdwijnen en trends spreken elkaar steeds vaker tegen. De bestaande structuren voldoen niet meer aan de huidige tijd en de bestaande normen en waarden komen niet meer overeen met de manier waarop de wereld wordt ervaren. De spanning tussen individu en de organisatiestructuur wordt binnen de 'organisatiewereld' ook steeds groter.

Organisatieproblematiek op het diepste niveau
De beslissingen en acties van mensen zijn vaak de oorzaak van successen of mislukkingen. Om Succes te hebben moeten medewerkers gebonden en geboeid blijven. Oftewel blijven werken aan de persoonlijke ontwikkeling van ieder individu. Hiervoor is inzicht vereist in het menselijk functioneren.


» Ga naar de website van Mens (m/v) CentraalVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap