U bent nu hier:  Home » Handige sites » Netwerven

Netwerven


Netwerven is van mending dat adverteren en een recruitment website alleen niet meer voldoende zijn om succesvol kandidaten te werven. Met recruitment is meer voordeel te behalen door de inzet van online middelen. Dit zijn kanalen die door kandidaten gebruikt worden en waar Netwerven een antwoord op heeft. Een beperkt aantal kandidaten is maar te vinden via vacaturebanken en CV databases. Het merendeel is terug te vinden via Google, weblogs en online sociale netwerken zoals Hyves, Linkedin en Xing. De medewerkers Netwerven zoeken naar contacten, digitale cv's en online profielen en matchen dit vervolgens dit met de beschikbare vacatures.

Het kost HR adviseurs en recuiters veel tijd om online recruitment toe te passen en vaak niet met het gewenste resultaat. Vaak blijkt een geschikte kandidaat al benaderd te zijn door de concurrent.
De medewerkers van Netwerven zoeken op een andere manier. Zij zoeken wanneer de kandidaat online is ('s avonds en in het weekend). Op deze manier zijn zij de eerste die contact leggen.

Netwerven is een team van 12 jonge hoogopgeleide professionals. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwe media, recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Bij hun activiteiten worden alle digitale wervingskanalen ingezet: Online vacatures plaatsen en beheren, CV's zoeken, Adwords campagnes en zoekmachine marketing.


» Ga naar de website van NetwervenVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap