U bent nu hier:  Home » Gezondheidszorg » Infopunt Zorg

Infopunt Zorg


Infopunt Zorg biedt actuele informatie over werken en leren in de zorg in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. Er zijn zeer veel mogelijkheden omdat werkgebied van de gezondheidszorg erg breed is.

Hierbij valt te denken aan ziekenhuizen, ouderenzorg (verzorgingshuizen, verpleeghuizen, thuiszorg), psychiatrie en zorg voor lichamelijk- en verstandelijk gehandicapten.
Belangrijk daarbij zijn de verplegende, verzorgende en begeleidende beroepen. Ook zijn er mensen nodig om bijvoorbeeld gebouwen, materialen en apparaten te onderhouden. En er zijn andere randvoorwaarden. Computerprogramma's moeten goed werken, salarissen betaald en maaltijden klaargemaakt. Binnen de zorgsector zijn dus zeer veel mogelijkheden en functies op allerlei niveaus.

De gemiddelde leeftijd wordt steeds hoer, er komen steeds meer ouderen, er wordt steeds vaker een beroep gedaan op professionele hulp en de medische wereld is tot steeds meer in staat. Ook stijgt het gebruik van zorgvoorzieningen. Dat is dan ook de reden dat de zorgsector moet groeien en hierbij zijn veel mensen nodig.

Jongeren worden dan ook door de zorgsector gestimuleerd  om te kiezen voor een opleiding en een baan in de gezondheidszorg. Daarnaast kunnen herintreders en mensen met een andere vooropleiding en werkervaring (zij-instromers) een prima plek vinden in ze zorg. Er zijn voldoende beroepskeuzes en mogelijkheden en door te leren.
Infopunt Zorg biedt hier veel informatie over.


» Ga naar de website van Infopunt ZorgAdvertenties

Vacatures Gehandicaptenzorg
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap