U bent nu hier:  Home » Gezondheidszorg » Match Maker Medical

Match Maker Medical


Match Maker Medical is gespecialiseerd in de werving en selectie voor met name commercieel-communicatieve functies in de Healthcare Industrie. De Healthcare Industrie levert producten en diensten aan de gezondheidszorg (apotheken, ziekenhuizen, verpleeghuizen en zorginstellingen). De diensten die deze bedrijven leveren, zoals voorlichting, verkoop, marketing en levering van onder andere geneesmiddelen en een breed scala aan medische producten vereist een zorgvuldige en deskundige communicatie en relatie-opbouw op hoog niveau.

Onverwachte vacatures kunnen in de praktijk tot opwinding of zelfs stress leiden. Zelfs als er een draaiboek voor is. In de praktijk blijkt het ook vaak een complexe zaak te zijn die veel tijd en geld kost. Match Maker Medical is er in geslaagd het hele proces terug te brengen tot de essentie. En daar hoort ook dat speciale, ontwikkelde zintuig bij waarmee bepaald kan worden wat opdrachtgevers en kandidaten nu echt zoeken.

Ondernemers willen niets aan het toeval overlaten. Daarom is het verstandig een gespecialiseerd bureau in te schakelen voor de werving en selectie van personeel. Hiermee worden hoofdbrekens, onzekerheden en zelfs onverwachte kosten voorkomen. Match Maker Medical verzorgt de bemiddeling bij het invullen van vacatures voor commerciële en klantgerichte functie binnen de healthcare business.


» Ga naar de website van Match Maker MedicalVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Vacatures Gehandicaptenzorg
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap