U bent nu hier:  Home » Financieel » Financevac

Financevac


Financevac is resultaat van de wens om een doelgroepsite op te zetten voor de invulling van finance vacatures vanaf HBO-niveau. En dan met name voor het werven van finance managers, finance-professionals en finance-beslissers voor banen binnen industrie, techniek, logistiek, handel en zakelijke dienstverlening.

Kandidaten kunnen eenvoudig hun wensen kenbaar maken door zich online aan te melden bij de (gratis) vacature e-mailservice. Op deze manier worden direct alle relevante vacatures doorgestuurd naar een betreffende kandidaat.

Werkgevers en intermediairs kunnen op een makkelijke manier hun vacature / personeelsadvertentie plaatsen op de vacaturebank. Ook wordt de vacature geplaatst op de homepage en de site van Internetvac. Kandidaten die geïnteresseerd zijn in een vacature worden rechtstreeks benaderd door Financevac.

Nu biedt de site ook de mogelijkheid om vacature door middel van vacatureclips te presenteren. Hiermee kan een impressie gegeven worden van de vacature en de organisatie achter de vacature.


» Ga naar de website van FinancevacAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap