U bent nu hier:  Home » Financieel » Syner3

Syner3


Syner3 houdt zich actief bezig met de  werving, selectie en detachering in het bank- en verzekeringswezen. Dit doen zij voor banken, verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen. Er wordt bemiddelt voor functies zoals hypotheekadviseur, financieel adviseur, financieel planner, commercieel ondersteuner en acceptant.

Syner3 werkt al geruime tijd samen met een groot aantal opdrachtgevers, hierdoor is zij in staat haar bemiddelingsfunctie uitstekend uit te voeren. Syner3 kent de markt en kan kandidaten daardoor goed adviseren bij het maken van carrière keuzes.

Kandidaten die kiezen voor bemiddeling via Syner3 dienen eerst hun Cv in te sturen. Aan de hand van dit Cv worden de mogelijkheden bekeken en worden telefonisch alle wensen besproken.

Wanneer er een passende vacature is wordt in een persoonlijk gesprek naar de huidige en gewenste positie gekeken. Ook wordt een kandidaat dan geïnformeerd
over de organisatie van de opdrachtgever, de werkwijze en de functie. Ook komt het salaris aan bod.

Als beide partijen vinden dat er sprake is van een match, wordt de kandidaat voorgesteld aan de opdrachtgever. Ieder gesprek tussen opdrachtgever en kandidaat wordt geëvalueerd door Syner3 om te zorgen dat alles zuiver en soepel verloopt.


» Ga naar de website van Syner3Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap