U bent nu hier:  Home » Financieel » Michael Page International

Michael Page International


Michael Page International is een wereldwijde organisatie die in 1976 in Londen werd opgericht. Michael Page International heeft zich verder ontwikkeld tot een toonaangevende en vernieuwende werving & selectie organisatie. De groep bestrijkt inmiddels een zeer groot gedeelte van de markt voor zowel permanent als interim werk.

Michael Page International heeft zich in de voorbije jaren bewezen als een degelijke partner. Hierdoor heeft men de groep verder uit kunnen bouwen. Michael Page International is nu actief in 25 landen met ruim 5000 medewerkers in bijna 150 vestigingen.

De vestigingen bevinden zich in het Verenigd Koninkrijk, op het Europese vasteland, in Azië en in Amerika. Men is daarbij met name gericht op de volgende sectoren: financiën, banking, boekhouding, marketing, distributie, sales, legal, informatica, personeelsbeleid en engineering. In Nederland betreft het de disciplines Finance, Banking & Financial Services, Sales & Marketing, Information Technology,  Legal, Tax, Engineering & Manufacturing, Human Resources, Procurement & Supply Chain, Property & Construction en Healthcare & Life Sciences.


» Ga naar de website van Michael Page InternationalAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap