U bent nu hier:  Home » Financieel » Jobsvezekerd

Jobsvezekerd


Jobsverzekerd heeft zich exclusief gericht op de werving en selectie van de juiste kandidaten voor werkgevers in de verzekeringsbranche. De medewerkers van Jobsverzekerd zijn zelf uit de markt afkomstig en weten dus wat er speelt. Jobsverzekerd is een gedreven partij die graag inhoudt wil geven aan haar missie: De nummer een zijn en blijven in werving en selectie voor de verzekeringsbranche.

Jobsverzekerd werkt professioneel. Er worden duidelijke procedures gehanteerd voor het traject van werving en selectie. Deze zijn bekend bij opdrachtgevers en kandidaten.

Er worden enkel kandidaten voorgesteld die gekwalificeerd zijn voor een functie. En er wordt natuurlijk eerst met de kandidaten zelf gesproken zodat duidelijk is of een kandidaat geschikt is voor de organisatie, het team en de functie. Het nalopen van diploma´s en referenties is daarbij vanzelfsprekend.

De medewerkers van Jobsverzekerd zijn afkomstig uit de verzekeringsbranche. Deze mensen hebben dagelijks contact met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Daarnaast zijn er via de moederorganisatie Amedes tientallen eigen mensen aan het werk in de verzekeringsbranche.

In alles wat Jobsverzekerd doet staat aandacht centraal. Men heeft aandacht voor processen, diensten, de eigen profilering maar vooral voor opdrachtgevers en kandidaten. Bij werving en selectie gaat het om mensen die, gekwalificeerd als zij zijn, ook binnen een organisatie moeten passen.


» Ga naar de website van JobsvezekerdVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap