U bent nu hier:  Home » Financieel » Independent Recruiters

Independent Recruiters


Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor de Financiële Dienstverlening en ICT. Men is specialist op het gebied van het bemiddelen van professionals en managers in deze sectoren. De medewerkers van Independent recruiters zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden: Finance & Control, Sales & Marketing, Verzekeringen, Risk Management, ICT, Audit, Wholesale Banking, Retail Banking, Private Banking, Econometristen/wiskundigen, Consulting en Leasing.

De medewerkers van Independent Recruiters beschikken over een ruime ervaring in het bemiddelen van kandidaten in deze sectoren. Dit zijn sectoren waar deze werknemers zelf ook actief zijn geweest. Hierdoor is men in staat om een perfecte persoonlijke match te maken tussen de werkzoekende en werkgever.

Tot de opdrachtgevers van Independent Recruiters behoren vele grote en minder grote banken, verzekeraars en andere partijen actief binnen de financiële dienstverlening. Binnen de ICT/ Telecom branche werkt men voor een groot aantal partijen, variërend van nieuwe media, kantoorautomatisering, telecom en productieomgevingen in kleine tot grote, veelal internationaal opererende organisaties.


» Ga naar de website van Independent RecruitersAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap