U bent nu hier:  Home » Financieel » DPA Flex

DPA Flex


De professionals van DPA flex zijn van toegevoegde waarde voor de organisaties waarvoor zij werkzaam zijn. Er worden gewone dingen op een ongewone manier gedaan. DPA heeft een sterk geloof in groeiscenario's. in dat van haar eigen organisatie én in die van haar professionals. Dit wordt gestimuleerd wordt er veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling en kwaliteit van de DPA flex professionals.
Dit begint al met de zorgvuldige wervings- en selectieprocedures via de recruitment consultants en stopt pas bij de begeleiding, opleiding en ontwikkeling door de eigen resource managers. Ook heeft DPA een speciaal Young Professional programma voor gekwalificeerde mensen die aan het begin van hun carrière staan.

Door deze aanpak is DPA flex uit kunnen groeien tot dé kennisleverancier van flex professionals op het terrein van Finance en IT. het fundament wordt gevormd door uitdagende opdrachten, interessante opdrachtgevers en continue investeringen in opleidingen en professionalisering. De medewerkers van DPA bieden hierdoor een meerwaarde voor opdrachtgevers en leveren bovendien een belangrijke positieve bijdrage aan de bedrijfsresultaten.


» Ga naar de website van DPA FlexAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap