U bent nu hier:  Home » Financieel » Trapezium Search & Consult

Trapezium Search & Consult


Trapezium Finance is specialist op het gebied van traceren en selecteren van professionals in het financiële werkveld. Doordat Trapezium intesief bezig is met het benaderen van accountants, belastingadviseurs, controllers, finance managers en andere financieel specialisten heeft zij een groot netwerk op kunnen bouwen binnen deze doelgroep.

Ondanks dat Trapezium Finance beschikt over een grote database van professionals ligt de kracht toch bij het benaderen van de passieve arbeidsmarkt.

Dit zijn professionals die niet actief op de arbeidsmarkt begeven of graag zelf benaderd willen worden voor een vervolgstap. Trapezium benaderd juist deze mensen en nodigt ze uit voor een gesprek. Centraal staat hierbij de loopbaan van de professional. Zijn groei tot op heden, welk ambities heeft hij en wat is er in de toekomst allemaal nog mogelijk.

Uit ervaring is gebleken dat professionals deze werkwijze zeer op prijs stellen. Beter dan dat er één vacature wordt aangeboden of dat de kandidaat wordt voorgesteld bij een werkgever. Deze aanpak heeft ook voordelen voor een opdrachtgever omdat een kandidaat altijd een weloverwogen stap neemt.


» Ga naar de website van Trapezium Search & ConsultAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap