U bent nu hier:  Home » Financieel » Talent Enterprise

Talent Enterprise


Kandidaten die een nieuwe stap willen maken in hun carrière en terecht willen komen in een organisatie die beter bij de eigen capaciteiten past? Een uitdaging waarbij men zich verder kan ontwikkelen en ontplooien, zowel persoonlijk als materieel. Talent Enterprise is het juiste adres om daarvoor aan te kloppen.

Talent Enterprise heeft toegang tot het hogere segment in finance, legal, HRM, marketing/sales, techniek en (algemeen/project) management bij veel grote organisaties en bedrijven. Dit zijn functies die hoge eisen stellen aan kandidaten maar die tegelijkertijd ook de ruimte bieden om te laten zien wat een kandidaat in zijn mars heeft. Dit is mogelijk in elk denkbare constructie:interim, detachering of een vaste aanstelling.

Talent Enterprise geeft kandidaten de verzekering van een persoonlijke begeleiding. Talent Enterprise vindt het belangrijk om de persoon achter een Cv te leren kennen. Er wordt altijd een open en eerlijk gesprek gehouden waarin de mogelijkheden duidelijk besproken worden.

Een sollicitatie via Talent Enterprise geeft de garantie dat men precies op de hoogte is van welk type een opdrachtgever zoekt. Kandidaten die in een sollicitatiegesprek zitten worden altijd op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.


» Ga naar de website van Talent EnterpriseAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap