U bent nu hier:  Home » Financieel » High Quality Detachering

High Quality Detachering


High Quality is het detacheringsbureau in de Randstad voor de tijdelijke inzet van financieel en secretarieel personeel op MBO en HBO niveau. Dit kan zijn van  financieel medewerker tot financial controller en van projectsecretaresse tot directiesecretaresse. Voor iedere interim vacature heeft High Quality een passend antwoord.

High Quality heeft zich bewust gespecialiseerd het detacheren van financiële en secretariële professionals. Hierdoor heeft men in 8 jaar een basis gelegd van ervaring en inhoudelijke financiële en secretariële kennis op management en operationeel niveau. Dankzij korte lijnen en één vast contactpersoon wordt er voor zowel opdrachtgever als kandidaat gewerkt aan kennisvergaring.

Aan de hand van deze werkwijze kan High Quality als detacheringbureau de wensen van haar opdrachtgevers op een slimme manier inventariseren en waar nodig advies geven. Ze geven de garantie dat er binnen 48 uur een kandidaat wordt voorgesteld, waarmee continuïteit is gewaarborgd.

Bij High Quality maken mensen de naam. Deze mensen worden gekenmerkt door kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijkheid. Nuchtere en ervaren mensen die bijna geen inwerktijd nodig hebben en zichzelf makkelijk terugverdienen. Iedere persoon heeft zijn eigen drijfveer, CV en achtergrond. Het blijven vinden van de juiste match tussen deze mensen en opdrachtgevers is het sterke punt van High Quality Detachering.


» Ga naar de website van High Quality DetacheringAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap