U bent nu hier:  Home » Financieel » Fincade

Fincade


Fincade biedt haar opdrachtgevers de inzet van tijdelijke capaciteit binnen de financiële functie. De financiële professionals van Fincade hebben aan bedrijfseconomische vak een uitdaging en zorgen dat de opdrachtgevers een toegevoegde waarde wordt geboden door de inzet van hun deskundigheid en advisering.

Er kunnen meerdere redenen zijn om gebruik te maken van de expertise van de financiële professionals van Fincade. De invoering van nieuwe wet- en regelgeving, een reorganisatie of een knelpunt in de personele bezetting kunnen hier redenen voor zijn.

De financiële professionals van Fincade worden steeds weer gestimuleerd om hun capaciteiten in te zetten om de doelen van de opdrachtgevers zo efficiënt en effectief mogelijk te realiseren. Daarbij ondervinden zij steun van ervaren managers, expertisegroepen en het kenniscentrum op het hoofdkantoor.

Een aanvraag van een opdrachtgever is voor Fincade het startsein om op zoek te gaan naar de juiste professional voor de klus. De kracht van Fincade schuilt in de combinatie van de financiële vakkennis en kennis van personeelsselectie. Hierdoor is Fincade in staat om een optimale match te kunnen maken tussen de expertise van de professionals en de aanvraag van de opdrachtgever.


» Ga naar de website van FincadeAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap