U bent nu hier:  Home » Detacheringsbureau » S&Z Consultancy

S&Z Consultancy


S&Z Office Services detacheert professionals. Dit doen zij op het gebied van Informatie Technologie en Managementondersteuning. Deze professionals beschikken over een ondernemende mentaliteit waarmee zij zelfstandig op locatie kunnen werken.

S&Z Office Services streeft naar de perfecte match. Daarvoor leeft men zich in in de problematiek van de opdrachtgever. Er wordt meegedacht en er worden mensen geleverd die beschikken ver de juiste kennis, houding en vaardigheden, het zijn goed opgeleide professionals, met een flexibele en klantgerichte opstelling.

Het is mogelijk om bij S&Z Office Services langdurig of voor korte termijn een beroep te doen op de professionals. Een opdrachtgever is volledig vrij in deze keuze. Ongeacht de lengte van de samenwerking, opdrachtgevers kunnen altijd rekenen op de vakkennis en -ervaring van gedreven deskundigen.

Omdat de medewerkers juist voor dit concept kiezen en graag via S&Z Office Services gedetacheerd willen worden hebben ze zelf de verantwoordelijk voor hun primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Iedere vorm van verzuim (ziekte, vakantie, doktersbezoek) heeft direct negatieve invloed op hun inkomen. Dit is dan ook de reden dat de prijs-prestatie verhouding van de professionals stukken beter is dan bij de gemiddelde uitzendkracht.

Op het gebied van Informatie Technologie heeft S&Z Office Services de volgende expertise in huis: projectleiders, informatie-analisten, ontwerpers, database-specialisten, programmeurs en internetspecialisten.
En op het gebied van Managementondersteuning: Receptionistes/telefonistes, (data-)typistes, (afdeling-) secretaresses, tot directiesecretaresses, management assistentes, Personal Assistants en Office Managers. Ook beschikt S&Z Office Services over beëdigde tolken/vertalers in verschillende talen en deskundigen op het gebied van inrichting en optimalisatievan call-centers.


» Ga naar de website van S&Z ConsultancyAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap