U bent nu hier:  Home » Detacheringsbureau » Compagnon P&O Personeel

Compagnon P&O Personeel


Dankzij een netwerk van ruim 30.000 HR professionals kan Compagnon iedere P&O-vraag aan. Dit kunnen vragen zijn om een vaste of een tijdelijke P&O'er, consultancy of projecten, recruitment of outplacement. Er wordt altijd maatwerk geleverd.

Compagnon combineert kwaliteit en degelijkheid met laagdrempeligheid en een vlotte aanpak. Omdat Compagnon  over een groot netwerk beschikt kunnen zijn flexibel optreden.

Compagnon hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met haar relaties. Om dit in stand te houden worden regelmatige bijeenkomsten zoals het Compact Seminar gehouden.

Compagnon heeft medewerkers met een achtergrond in P&O, recruitment en marketing. Deze kennis draagt bij aan een efficiënte en effectieve dienstverlening. De kandidaten van Compagnon worden gevonden via de eigen bestanden, het eigen netwerk, via advertenties, via internet en via alle nodige kanalen.

Kandidaten die passen binnen het profiel van een vacature worden voorgesteld aan opdrachtgevers. Omdat Compagnon over een groot netwerk van kandidaten beschikt kunnen zij snel goede oplossingen bieden. Bij spoed of tijdelijke vacatures kan zelfs binnen enkele dagen een oplossing geboden worden. Na deze bemiddeling wordt altijd contact gehouden met opdrachtgevr en kandidaat om het resultaat te waarborgen.


» Ga naar de website van Compagnon P&O PersoneelAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap