U bent nu hier:  Home » Detacheringsbureau » Duynborgh

Duynborgh


DuynBorgh verzorgt de oplossing van capaciteitsvraagstukken. Dit doet zij bij toonaangevende organisaties binnen het werkveld Finance met behulp van de inzet van uitstekend opgeleide vakspecialisten. Men wordt gedreven door ambitie en is voor 100% gericht  op resultaat. Ook streeft men om kwalitatief de beste zijn. Dit streven maakt als sinds de start in 1998 deel uit van de missie. Eentje die met hart en ziel wordt uitgedragen omdat ze vinden dat klanten met minder geen genoegen hoeven te nemen.  

Opdrachtgevers die voor DuynBorgh kiezen, kiezen voor resultaat. Projecten op financieel gebied worden, dankzij de de inzet van financiële professionals met veel plezier uitgevoerd. Deze projecten worden zodanig uitgevoer dat opdrachtgevers er ook verder mee aan de slag kunnen.

Een perfecte situatie is wanneer een ondernemer of financieel manager een glashelder inzicht heeft in het financiële reilen en zeilen van de organisatie. Een adequate informatievoorziening leidt tot verhoging van het rendement en geeft duidelijkheid waar bedrijfsprocessen eventueel verbeterd of veranderd moeten worden.

Er kunnen zich situaties voor doen waarbij extra werk verzet moet worden, terwijl het gewone werk ook doorgaat. Dit zijn vaak projecten die goede begeleiding vereisen. Ook het aftoppen van piekbelasting en het opvullen van vacatures of het zoeken van tijdelijke vervanging bij ziekte of zwangerschap kost veel tijd. Tijd die erg kostbaar en zeldzaam is. Opdrachtgevers willen dan ook graag een oplossing die voorhanden is. Snel effectief, vakkundig en flexibel. Zonder dat daar teveel tijd aan besteed hoeft te worden.


» Ga naar de website van DuynborghAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap