U bent nu hier:  Home » Detacheringsbureau » Careermaker

Careermaker


Careermaker kan als ondernemend bedrijf gekenmerkt worden door professionaliteit en ambitie. Sinds de start in 2000 is Careermaker alleen maar gegroeid. Ook op momenten dat het met de economie minder ging. Inmiddels heeft Careermaker 12 vestigingen waarvan 5 in Rotterdam. Dit Rotterdamse blijft erin, ook dankzij het uitgangspunt 'behandel iedereen zoals je zelf ook behandeld wilt worden'.

Careermaker is meer dan alleen leverancier van vakbekwame arbeidskrachten. Careermaker denkt graag aan de toegevoegde waarde. Iets wat kan leiden tot een lange termijn relatie, met zowel kandidaten als met opdrachtgevers. Op welke manier wordt deze toegevoegde waarde zichtbaar:

- Kandidaten wordt de kans geboden een stap voorwaarts te maken in hun carrière; * Zorgen voor begeleiding bij de ontwikkeling van talenten en mogelijkheden;
- Aan opdrachtgevers naast kennis en vakbekwaamheid ook oplossingen op maat leveren.  

Ook na een bemiddeling blijft Careermaker actief voor haar opdrachtgevers, om op een proactieve manier te voldoen aan de behoefte van haar opdrachtgevers.

De groei van Careermaker komt volledig ten goede van mensen. Mensen die iedere opdracht met twee handen aanpakken, gedrevenheid bezitten en professioneel genoeg zijn om het juiste evenwicht vinden tussen een persoonlijke en zakelijke benadering. Careermaker staat voor een open, directe, collegiale cultuur die ervoor zorgt dat iedereen optimaal binnen het team functioneert.

Careermaker is lokaal actief in zowel Rotterdam als Amsterdam, Haaglanden en de regio Arnhem-Nijmegen.


» Ga naar de website van CareermakerAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap