U bent nu hier:  Home » Commerciëel / Marketing » Cipres Consultants

Cipres Consultants


Volgens de visie van Cipres Consultants zorgen de mensen voor het succes van een onderneming. Wanneer deze mensen zich op de juiste plek binnen organisatie bevinden kunnen zij zich ontplooien en komen ze volledig tot hun recht. En hiervan profiteert de organisatie ook weer. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen om een goed personeels- en organisatiebeleid te hebben. Belangrijk daarbij is dat dat beleid mensgericht, winstgevend en duurzaam is. Cipres Consultants kan werkgevers daar bij helpen.

Cipres Consultants is onderscheidend op het gebied van werving en selectie van personeel. Kwaliteit is hierbij het sleutelwoord. Er wordt een maximale inspanning geleverd om de juiste mensen te vinden voor de opdrachtgevers. Met als resultaat een stabiel personeelsbestand, tevreden opdrachtgevers en tevreden kandidaten.

Tot de opdrachtgevers van Cipres Consultants behoren met name technisch gerichte handels-, productie- en dienstverlenende bedrijven die invulling zoeken voor vacatures op MBO en HBO niveau. De specialisatie van Cipres ligt bij:
werving en selectie voor commerciële- en managementfuncties

Cipres Consultants beschikt over een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en heeft meer dan  10 jaar ervaring binnen dit vakgebied. Vanaf de start wordt er echte interesse en betrokkenheid getoond, die niet verdwijnt wanneer de vacature is ingevuld.

Naast bovenstaande diensten kunnen werkgevers ook bij Cipres terecht voor vertrouwelijke search en advies en begeleiding op het gebied van personeelsbeleid.


» Ga naar de website van Cipres ConsultantsVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap