U bent nu hier:  Home » Commerciëel / Marketing » Werkweb Adviesgroep

Werkweb Adviesgroep


Aanpak
Iemands succes in een leidinggevende en of commerciële functie is afhankelijk van zijn ervaring, vaardigheid, persoons- en gedragskenmerken. Zaken worden gedaan door mensen en daar heeft Werkweb Adviesgroep zich in gespecialiseerd. Natuurlijk blijft men zich voordurend hierin verdiepen. Het resultaat valt of staat met hoe het gedaan wordt en niet alleen met wat er gedaan wordt. Hoe beter emotionele intelligentie, gedrag, ambities en drijfveren van mensen aansluiten bij een organisatie, hoe groter het succes zal zijn.

Herkennen
De medewerkers van Werkweb Adviesgroep zijn prima in staat om leidinggevend en/of commercieel talent te herkennen. Dit doen zij door inzichtelijk te maken, welke kwaliteiten een (toekomstige) commerciële medewerker of manager een organisatie te bieden heeft. Hoe zal een kandidaat zich op een bepaalde manier gedragen en waarom?

Erkennen
Met behulp van spiegelanalyses wordt inzichtelijk gemaakt hoe iemand in bepaalde situaties handelt. Op deze manier wordt inzicht verkregen in iemands handelen. De wijze van klantbenadering, hoe gaat hij om met collega's en leidinggevenden en vooral zijn werk. Dit alles om een beeld te vormen van de ideale teamsamenstelling.

Kennen
Ook geeft Werkweb Adviesgroep inzicht in iemands drijfveren. Wat vindt een kandidaat het belangrijkst in zijn leven en zijn werk. Hiermee kan worden vastgesteld wat (toekomstige) commerciële medewerkers motiveert. Zo heeft een leidinggevende hele concrete handvatten.


» Ga naar de website van Werkweb AdviesgroepVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap