U bent nu hier:  Home » CommerciĆ«el / Marketing » La Force

La Force


LaForce, first class recruitment, verzorgt de bemiddeling en advisering van Professionals met een HBO of academische achtergrond op eigentijdse wijze. Men is specialist als het gaat om Marketing & Sales, Finance en Legal functies.

LaForce maakt de persoonlijke match tussen mens en organisatie mogelijk. Dit is wat ook centraal staat in het selectieproces, waardoor een match van het hoogste niveau mogelijk is.

Kandidaten die hun competenties zorgvuldig hebben opgebouwd en beschikken over  bewezen resultaten hebben een goede basis voor een gedegen selectie. Maar er is pas echt succes wanneer mens en organisatie ook goed bij elkaar passen.

LaForce biedt naast de reguliere werving & selectie van openstaande vacatures ook advies met betrekking tot arbeidsmarktcommunicatie. Een sterk beleid op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie zorgt er voor dat u de kwaliteit en kwantiteit van de instroom van professionals vergroot wordt.

LaForce heeft een eigentijdse wijze van dienstverlening. Zo biedt men voor specifieke recruitmentvraagstukken wervingscampagnes op maat. Hierbij valt te denken aan grootschalige wervingscampagnes en inhouse recruitment.


» Ga naar de website van La ForceVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap