U bent nu hier:  Home » Wetenschap » SIRE Life Sciences

SIRE Life Sciences


In 2012 is SIRE Life Sciences opgericht, en is sindsdien gegroeid tot de marktleider in life science recruitment in de Benelux. De life sciences industrie is onder te verdelen in: Clinical Research, Medical Devices, Healthcare, FMCG, Food & Beverage, Agriculture & Crop Science, Biotechnology, Pharmaceuticals en Chemicals. 

In deze sectors heeft SIRE Life Sciences ruim 2000 vacatures verdeeld over Europa en de Verenigde Arabische Emiraten. Ruim 900 van deze vacatures zijn in Nederland. De vacatures van SIRE Life Sciences zijn voornamelijk gericht op het hogere bestuur van life sciences bedrijven. Starters worden niet buitengesloten, aangezien SIRE Life Sciences altijd recruiters zoekt. Starters kunnen vacatures vinden op de career page. Geen werkervaring is nodig, SIRE Life Sciences heeft namelijk een volledige trainingsprogramma voor starters die recruiters willen worden. Een ambitieuze baan voor ambitieus talent.

SIRE Life Sciences gelooft erin dat de recruitment industrie voortdurend moet blijven innoveren en meegaan in de technologische vooruitgangen. Met de nieuwste technologieën is SIRE Life Sciences in staat om te rekruteren met gebruik van Big Data. In november 2016 heeft SIRE Life Sciences een job-board en cv-database opgericht voor bedrijven in de life sciences. Bedrijven kunnen nu hun vacatures plaatsen op SIRE Life Sciences, zonder gebruik te maken van de recruitment services van SIRE Life Sciences. De vacatures die op SIRE Life Sciences worden geplaatst, worden gedeeld met ruim 70 jobboards en gedeeld op de LinkedIn pagina van SIRE Life Sciences met een bereik van meer dan 50000 kandidaten.


» Ga naar de website van SIRE Life SciencesAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap