U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Avouch Recruitment

Avouch Recruitment


Avouch Recruitment verzorgt de werving en selectie van professionals met een afgeronde studie op HBO en/of academisch niveau. Dit doen zij voor operationele functies op het gebied van:

- ICT / (Bedrijfs)Telecommunicatie
- Contactcenters / Customer Relations Management

De opdrachtgevers van Avouch Recruitment zijn afkomstig uit de wereld van het "klantcontact" en zijn actief als o.a. Contactcenter/Customer Care organisatie of als System Integrator/Leverancier van (technische en bedrijfskundige) oplossingen op dit gebied.

Een organisatie wil serieus genomen worden. Hij weet wat er binnen zijn branche speelt. Avouch Recruitment is ook bekend met deze branche en de functionele interesse gebieden. Deze branche- en vakkennis wordt ervaren als een belangrijk punt van herkenning. Hij is onmisbaar om een vertrouwensbasis te creëren en is noodzakelijk om de kansen in te kunnen schatten van een kandidaat die geplaatst zal worden binnen het relatienetwerk van Avouch. Ook is hij nodig om een vacature van een opdrachtgever succesvol in te kunnen vullen.  

Avouch Recruitment beschikt over ruim 22 jaar gezamenlijke ervaringsdeskundigheid op het gebied van resourcemanagement en werving & selectie. Dit is de garantie voor degelijk advieswerk.

Bij een opdracht worden de doelstellingen en visie van een opdrachtgevers als startpunt genomen, bij de kandidaat vormen de ambities het uitgangspunt.
Er is pas succes wanneer beide ambitielijnen elkaar vinden.


» Ga naar de website van Avouch RecruitmentAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap