U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Burke Associates

Burke Associates


De mens is het meeste essentiële kapitaal van een organisatie. Hoeveel ervaring, vaardigheden en deskundigheid iemand heeft bepaald mede het succes van een organisatie. Aan de hand van deze visie biedt Burke, Personeel Management Organisatiediensten aan op het gebied van optimaliseringprocessen binnen organisaties. Het bewustmakingsproces van iedere betrokkene draagt mede bij aan het succes van effectieve communicatie.

De economische omstandigheden en de bijbehorende dynamiek, stellen hoge eisen aan zowel medewerkers als werkgevers. Het is belangrijk om goed met deze verantwoordelijkheid om te gaan, maar ook om flexibel te kunnen reageren op veranderingen. Ook het besef dat mensen binnen dit proces zichzelf moeten ontplooien en kennis en vaardigheden moeten delen wordt steeds groter.

Burke, Personeel Management Organisatie is in dergelijke gecompliceerde processen gespecialiseerd. Er zijn zeer veel grote en middelgrote bedrijven die gebruik maken van de diensten van Burke, Personeel Management Organisatie. Men onderzoekt samen met de organisatie complexe vraagstukken op het gebied van gedrag en communicatie. Op basis van de organisatiestructuur wordt elk aspect geïnventariseerd en geanalyseerd en ten slotte in kaart gebracht. Hiermee heeft men een fundament gecreëerd waarmee men een stappenplan kan ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is om de pijnpunten in samenwerking met de organisatie op te lossen. Men heeft inmiddels de ervaring dat met name het gedrag en de communicatievaardigheden van en tussen mensen de kern van het probleem zijn.


» Ga naar de website van Burke AssociatesAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap