U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Novicum

Novicum


Novicum is als onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in werving en selectie, executive search, persoonlijkheids- en gedragsonderzoek en communicatietrainingen. De specialisatie van Novivum Werving & Selectie ligt bij het werven en selecteren van operationele professionals, managers en directeuren voor de functiegebieden Sales, Marketing, Inkoop, Logistiek, Techniek, Finance en HRM.

Er wordt gewerkt aan de hand van de TREF principes:
1. TRANSPARANT. Geen mooie plaatjes, maar duidelijk informatie over de activiteiten en voortgang tijdens het werving- en selectieproces;
2. RESPECT. Iedere vorm van samenwerking is afhankelijk van wederzijds vertrouwen. Respect voor elkaar, de mate van openheid richting elkaar en met name de bereidheid om elkaar waar mogelijk aan te vullen zijn de basisingrediënten om tot een succesvolle samenwerking te komen.
3. ERVARING. Een consultant van Novicum beschikt over ruime ervaring in management en werving & selectie. Succes is mogelijk door ervaring.
4. FLEXIBEL. Novicum ondernemers in dienst. Zo staat Novicum voor een individuele afstemming (dat is dus maatwerk) en wordt er veel waarde gehecht aan een optimale bereikbaarheid en beschikbaarheid voor opdrachtgevers en kandidaten.

De consultants van Novicum beschikken over ervaring in diverse marktsegmenten (food, non food, retail, medisch, farmaceutisch, industrieel, zakelijke dienstverlening). Dit houdt in dat opdrachtgevers een grote kans hebben om kennis te maken met de geschikte kandidaat. Ook al omdat Novicum onafhankelijk kan opereren in elk marktsegment. Met andere woorden, Novicum is in staat om elk probleem ook daadwerkelijk op te lossen. Ook voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe werkplek biedt dit de grootste kans op succes.


» Ga naar de website van NovicumAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap