U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Connector Consultancy Group

Connector Consultancy Group


Wat gisteren nog nieuw was is vandaag de dag alweer verouderd. De samenleving is in beweging. De omstandigheden voor een bedrijf of instellingen blijven steeds weer veranderen; organiseren, informeren, leiding geven en beslissingen nemen zijn continue processen waarbij dynamiek en flexibiliteit een grote rol spelen.

Succesvolle organisaties zijn te herkennen aan hun veranderingsgezindheid. Het inspireren en motiveren van medewerkers blijkt hierbij essentieel. Iedere keer weer het beste uit jezelf en anderen halen maar ook zorgen voor een evenwichtige samenwerking tussen medewerkers onderling. Connector consultants zijn hierin gespecialiseerd. Zij weten hoe belangrijk de coaching van mensen binnen een bedrijfsomgeving is. Dit wordt dan ook op een uitermate creatieve wijze gedaan.

Veel van de begeleiders hebben een gedrags-wetenschappelijke en bedrijfskundige achtergrond. Hierdoor zijn zij prima in staat om de innerlijke drijfveer van een persoon te begrijpen en deze op de juiste manier in te zetten binnen een organisatie. Op deze manier worden individuele kwaliteiten op de juiste manier ingezet voor een organisatie. Dit is gunstig voor zowel werkgevers als werknemers. Omdat maximale inzet het gevolg is.

De investering van tijd, energie en ideeën in de (unieke) kwaliteiten en beweegredenen van mensen. Dat zijn de belangrijkste begeleidingsdoelen ter ondersteuning van veranderingsprocessen.


» Ga naar de website van Connector Consultancy GroupVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap