U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Inbasket

Inbasket


Het vinden van de juiste kandidaat kost veel tijd.  Zo kunnen werkzaamheden als adverteren, brieven selecteren, telefoontjes beantwoorden, kandidaten uitnodigen, sollicitatiegesprekken voeren, kandidaten afschrijven uit handen genomen worden om tijd te besteden aan de core business.

Inbasket kent de arbeidsmarkt en de specifieke branche van de opdrachtgevers, met de beroepen daarbinnen. Inbasket treedt op als partner bij de sollicitatiegesprekken en verzorgt de begeleiding van de sollicitanten. Ook wordt er extra aandacht besteedt aan de advertentie. Dit is immers het visitekaartje en levert een bijdrage aan de beeldvorming van de organisatie.

De basis van de procedure vormt de organisatiediagnose en analyse van de functie.

Dat wil zeggen dat Inbasket eerst binnen de organisatie de situatie in kaart brengt. Dit is nodig om tot een gedegen functiebeschrijving te komen. Ook kan er op deze manier een beter beeld gevormd worden van de bedrijfscultuur, verhoudingen enz. In samenwerking met de opdrachtgevers wordt de functiebeschrijving, de wervingskanalen en eventueel de inhoud van de advertentie en de media waarin de advertentie geplaatst wordt vastgesteld. Aan de hand van de functie eisen vindt een voorselectie plaats op de binnengekomen brieven. Hierna vinden oriënterende- en selectiegesprekken plaats en in samenspraak met de opdrachtgever wordt de selectie doorgenomen. De begeleiding van de sollicitatiegesprekken en de evaluatie maakt het voor de opdrachtgever mogelijk om een definitieve keuze te maken.


» Ga naar de website van InbasketVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap