U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » PE Advies

PE Advies


Wanneer opdrachtgevers gebruik maken van de complete werving- en selectieprocedure van PE Advies zijn zij er van verzekerd dat ze alle tijd hebben om hun eigen zaken goed uit te kunnen voeren.

Na de eerste kennismaking stelt men een advertentie op, waarbij PE Advies zorgt dat deze onderscheidend is door vriendelijk, creatief en soms uitdagend taalgebruik en een opvallende vormgeving. De advertentie wordt geplaatst in de gekozen media en op de site van PE Advies.

De reacties worden nauwkeurig geadministreerd. Hieruit worden geschikte kandidaten geselecteerd. Tijdens dit proces heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om 'mee te kijken'.

Tijdens de voorronde wordt worden uitvoerige gesprekken en persoonlijkheidsonderzoeken gehouden. De opdrachtgever ontvangt hiervan een bondige rapportage met bevindingen en aanbevelingen.

De tweede gesprekken worden bij de opdrachtgever gehouden. Deze heeft inmiddels al voldoende informatie en de inhoud van de functie zal met name besproken worden. Tijdens deze gesprekken is het belangrijk dat de opdrachtgever 'buikgevoel' krijgt.

Ten slotte maakt de opdrachtgever de keuze welke kandidaat(en) er onderworpen zullen worden aan een uitgebreid capaciteitenonderzoek. Hiermee kan men bepalen welke persoonlijke eigenschappen samengaan met het benodigde intellect. Het uitgebreide rapportage completeert het verhaal en de salarisonderhandelingen kunnen beginnen.


» Ga naar de website van PE AdviesVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap