U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » PBS Werving & Selectie

PBS Werving & Selectie


Staffing solutions voor binnen- en buitenland. PBS Werving & Selectie verzorgt de bemiddeling van vaste en tijdelijke functies bij bedrijfsleven en overheid. De opdrachtgevers van Staffing Solutuions zijn afkomstig ui de profit en non-profit sector. Daarbij richt men zich op functies voor MBO, HBO en WO niveau. PBS biedt haar diensten ook internationaal aan, dat zil zeggen Europa, het Midden Oosten en Afrika.

PBS Werving & Selectie gaat graag voor langdurige relaties met opdrachtgever en kandidaten. Daarbij wil men graag gezien worden als een betrouwbare partner waar men op terug kan vallen. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er veel geïnvesteerd in relaties. Indien mogelijk wordt er advies geboden en zorgt PBS er voor dat de samenwerking tussen opdrachtgever en kandidaat soepel verloop.

Betrouwbaarheid betekent voor PBS Werving & Selectie vertrouwen in elkaar: het vertrouwen hebben dat de gemaakte afspraken worden nagekomen, dat er een goede afwikkeling plaats zal vinden en dat PBS zich als een goede partner opstelt waarbij men de eigen normen en waarden niet uit het oog verliest.

Binnen zo'n betrouwbare relatie weten beide partijen dat ze op elkaar terug kunnen vallen en op elkaar kunnen bouwen. Dit is zo voor de relaties tussen de opdrachtgever en PBS en voor de relatie tussen werknemer en PBS. Hiervoor geldt dat één plus één meer is dan twee.


» Ga naar de website van PBS Werving & SelectieAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap