U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Diemen & Van Gestel Select

Diemen & Van Gestel Select


Divers samengestelde directies, management teams, raden van bestuur en raden van commissarissen kunnen effectiever functioneren. Ook kennen ze meer harmonie en evenwicht in onderlinge verhoudingen. Tevens zorgt de diversiteit voor meer creativiteit en een beter vermogen tot innoveren.
Een goede verdeling tussen man en vrouw in deze teams is erg belangrijk, maar ook uiteenlopende etnoculturele achtergronden, competenties en ervaringsniveaus spelen hierbij een rol.
 
Niet alleen effectiviteit en creativiteit maar ook de sociaal-demografische noodzaak naar meer diversiteit zijn onontbeerlijk in topfuncties. Aan de ene kant is er de krapte op de arbeidsmarkt. Hierdoor moeten organisaties wel gebruik maken van veelzijdig talent. Aan de andere kant zijn vrouwen en mensen met een andere culturele achtergrond steeds vaker afnemer van producten en diensten. Op deze manier voegen zij waardevolle kennis toe aan organisaties.
 
Diemen & Van Gestel biedt organisaties ondersteuning de samenstelling van directies, management teams, raden van bestuur en raden van commissarissen.
Op de eerste plaats met de nadruk op het bemiddelen tussen opdrachtgevers en vrouwelijke kandidaten, maar steeds meer tussen opdrachtgevers en kandidaten met een andere etnoculturele achtergrond.


» Ga naar de website van Diemen & Van Gestel SelectVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap