U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Corinthe Adviesgroep

Corinthe Adviesgroep


Het beste netwerk, dat moet voor executives beschikbaar zijn en dat biedt Corinthe Adviesgroep. De consultants bouwen structureel aan zo'n netwerk. En aan dat netwerk wordt graag aangeboden, zeker aan diegene die er ook wat aan te kunnen voegen.

De consultants van Corinthe Adviesgroep verrichten baanbrekend werk voor de markt van interim management. Op de markt van executive search wordt de lat steeds hoger gelegd, er worden steeds hoger eisen gesteld aan het vak en aan alle medewerkers.

Bij Corinthe Adviesgroep vinden executives een omgeving die ze past. Corinthe wil rgaag de executive kennen. Oftewel, wat zijn de sterke en zwakke kanten, zijn normen en waarden. En ook wat de ambities, professionele doelstellingen en persoonlijke wensen zijn.

Corinthe Adviesgroep is betrokken. Dit houdt in dat samen met de kandidaat de volgende functie of opdracht gepland wordt plannen - of een ontmoeting met 'peers'.

Een kandidaat persoonlijk en professioneel kennen is het uitgangspunt bij de plaatsing van mensen in organisaties waar ze daadwerkelijk het verschil gaan maken. En ook de organisaties laten excelleren.


» Ga naar de website van Corinthe AdviesgroepVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap