U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Van Nuland Advies

Van Nuland Advies


Van Nuland Advies is dagelijks actief binnen de gebieden personeelsmanagement, recruitment en opleidingen en trainingen in de bouw- en vastgoedbranche.

Onder personeelsmanagement wordt verstaan: arbeidsvraagstukken in de meest brede zin: arbeidsvoorwaarden, arbeidsverhoudingen, arbeidsomstandigheden en hun onderlinge correlatie.

De no-nonsense recruitment aanpak is op basis van no-cure-no-pay. Er wordt ook geen exclusiviteit gevraagd. Het gaat ten slotte om de invulling van een vacature en wie dat doet is daarbij niet interessant. Het is belangrijk dat de juiste persoon wordt gevonden.

Van Nuland Advies kan ook ingeschakeld worden op adviesbasis. Hierbij kan men denken aan het opzetten van een personeelswerving campagne, het opstellen van een personeelsadvertentie en eventueel de bijbehorende selectieprocedure.

Van Nuland Advies heeft haar opleidingen en trainingen gebaseerd op een communicatie-brede aanpak. Dit varieert van het voeren van tweegesprekken ( bv. beoordelings- of functioneringsgesprekken ) tot onderhandelingsvaardigheden en public speaking.


» Ga naar de website van Van Nuland AdviesVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap