U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » TransMeta

TransMeta


Met behulp van het uitgebreide relatienetwerk en de bedrijvenkennis is TransMeta in staat om haar opdrachtgevers goed van dienst te zijn.

De werkwijze van TransMeta is te kenmerken door de zeer persoonlijke manier van zaken doen en de oprechte aandacht voor mensen, wensen en ambities. Er is niet alleen een goede band met de opdrachtgevers, maar voor de kandidaten wordt ook meer gedaan dan alleen het zoeken van de geschikte baan. Zo houdt TransMeta ook de loopbaan op lange termijn in de gaten. Dit omdat een nieuwe baan of project zorgt voor de optimale ontwikkeling van talent.

Dit zou ook kunnen betekenen dat een kandidaat past bij een van de opdrachtgevers die op dat moment geen vacature hebben. Toch zal TransMeta de mogelijkheden nagaan voor een eventuele functie. Er wordt daarbij enkel gewerkt met de goedkeuring van kandidaten. Men heeft als doel om zo snel mogelijk in te spelen op de veranderende situatie op de arbeidsmarkt zodat talentvolle kandidaten (in veel gevallen) snel een nieuwe baan aangeboden krijgen.


» Ga naar de website van TransMetaVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap