U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Van den Blink Personeelsadvies

Van den Blink Personeelsadvies


Van den Blink & Partners is de professional wanneer het gaat om Personeel & Organisatie. Daarbij is men kwaliteitsbewust en resultaatgericht en wordt er snel flexibel en zakelijk gewerkt. Hierbij worden de persoonlijke belangen van de werkgever en kandidaat nimmer uit het oog verliezen. Aan opdrachtgevers en kandidaten wordt die aandacht en begeleiding geschonken die nodig is om tot een optimaal eindresultaat te komen. Men is heerbij actief op het gebied van Outplacement, Loopbaanadvisering en Sollicitatiebegeleiding.

Onder de naam Van den Blink Personeelsadvies opereert Van den Blink & Partners op het terrein van Werving & Selectie en Psychologisch- en Assessment onderzoek. Doordat Van den Blink & Partners activiteiten op het totale gebied van mobiliteit van werknemers op de arbeidsmarkt (in-, door- en uitstroom) uitvoert, beschikt zij over een groot netwerk en een goede kennis van de (regionale)arbeidsmarkt.  

Voor organisaties uit uiteenlopende werkgebieden waaronder industrie, handel, commerciële dienstverlening, onderwijs, gezondheidszorg en de rijks- en lokale- overheden biedt Van den Blink & Partners loopbaanadviestrajecten, individuele outplacementrajecten, groepsoutplacementprojecten, sollicitatietrainingen, herplaatsingstrajecten, psychologisch/assessment onderzoeken en werving & selectie trajecten aan. Bovengenoemde kennis, ervaring en samenwerkingsstructuren zorgen er voor dat iedere opdracht met succes wordt afgerond.


» Ga naar de website van Van den Blink PersoneelsadviesVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap