U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Personeel Medium

Personeel Medium


Personeel Medium is gericht op MBO, HBO en WO geschoold personeel. Daarbii heeft Personeel medium een grote naam opgebouwd bij het MKB en groot-MKB wanneer het gaat om kwalitatieve invulling van vacatures.

Het belangrijkste dat Personeel Medium in huis heeft zijn de gesprekspartners van de opdrachtgevers. Zij zorgen voor begeleiding bij de zoektocht naar een nieuwe medewerker of nieuwe baan.

Personeel Medium verzorgt de bemiddeling tussen bedrijven en kandidaten wanneer het gaat om vaste banen. Hierbij richt men zich voor al het financiële, commerciële, commercieel-technische, logistieke en P&O vlak. Dit in een brede markt en in diverse branches in Noord-Brabant.

Kandidaat: dankzij het uitgebreide netwerk van opdrachtgevers kan Personeel Medium vele vacatures aanbieden. Dit zijn vacatures die om uiteenlopende redenen niet in de media verschijnen. Wanneer men zich inschrijft bij Personeel Medium vergoot men het zoekbereik.

Opdrachtgever: aan de hand van de jarenlange bekendheid melden zich steeds meer werkzoekenden zich direct bij Personeel Medium. Het plaatsen van een vacature bij Personeel Medium zorgt dat het zoekbereik voor opdrachtgevers wordt vergroot.

Omdat Personeel Medium beschikt over direct en persoonlijk contact met zowel kandidaat als opdrachtgever is men in staat om vooraf vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen.


» Ga naar de website van Personeel MediumAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap