U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Hatch SearchTalent

Hatch SearchTalent


Hatch Search Talent is specialist wanneer het gaat om de werving en selectie van informatieprofessionals. Deze mensen zijn in staat om vragen op de juiste wijze te interpreteren, informatie te verzamelen en 'op maat' te presenteren. Het gaat daarbij om zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Daarnaast doet men dit ook voor informatieprofessionals die in staat zijn informatiestromen te beheren en beheersen. Voorbeelden van functies zijn: informatiespecialist, information broker, intelligence manager, information researcher en documentalist.

Hatch Search Talent heeft de beschikking over de juiste know-how en ervaring in het werven van informatieprofessionals voor, onder andere, uitgeverijen, financiële instellingen, branche-organisaties, reclame- en PR bureaus en organisatie-adviesbureaus. Dit loopt uiteen van junior researcher tot en met 'information executives'.

Hatch Search Talent heeft een wervingskanaal. Ze maakt hiervoor gebruik van een daarop toegespitst, omvangrijk en up-to-date kandidatenbestand en de eigen netwerkcontacten.

Voor Hatch Search Talent is het van beland dat de informatieprofessionals in staat is om te erkennen en herkennen dat de waarde van informatie mede wordt bepaald door het serviceniveau dat wordt aangeboden.


» Ga naar de website van Hatch SearchTalentVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap