U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Meijer & Meijaard

Meijer & Meijaard


Meijer & Meijaard biedt diensten aan op het gebied van loopbaanbegeleiding en mobiliteit. Meijer & Meijaard houdt zich bezig met de optimalisatie van de relatie tussen de werknemer en de werkgever. Omdat zowel medewerker als organisatie steeds veranderen is het belangrijk dat beide partijen goed op elkaar afgestemd zijn.

De organisatie staat onder invloed van technologische ontwikkelingen en veranderingen in markt en wetgeving. Deze invloeden kunnen ingrijpende consequenties hebben voor de taken van het personeel.

Het is vanzelfsprekend dat er een goede match is tussen mens en werk bij het aanstellen van nieuw personeel. Deze match kan door veranderingen binnen de organisatie of binnen de persoon verloren gaan. Op verschillende manier wordt onderzocht hoe de actuele wensen van werkgever en werknemer weer op elkaar aangesloten kunnen worden.

Om de kwaliteiten en competenties van het personeel optimaal te blijven benutten, moet de motivatie en arbeidstevredenheid van iedere afzonderlijke medewerker geheel duidelijk zijn. Op deze manier krijgt een werkgever goed zicht op welke werkzaamheden voor een werknemer een uitdaging of bedreiging vormen.

Werknemers dienen een duidelijk beeld te krijgen van het beleid en de organisatievisie, zodat ze hier adequaat op kunnen anticiperen.

De constante dialoog tussen de werknemer en de werkgever bepaald in grote mate het functioneren van een werknemer en het succes van een organisatie.


» Ga naar de website van Meijer & MeijaardAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap