U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Duurstede Groep Recruiters

Duurstede Groep Recruiters


Duurstede Groep Recruiters is gespecialiseerd in de Executive Search en Werving en Selectie. Dit wordt internationaal gedaan in vrijwel iedere branche.
De partners van de Duurstede Groep beschikken over een brede expertise. Deze is opgebouwd in senior management posities en/of in Human Resources Management.

Duurstede Groep Recruiters beschikt binnen Europa over strategische allianties in alle landen, ook wordt er gewerkt met een breed Europees netwerk. Dit alles met één doel: de juiste professional op de juiste plaats.
 
Duurstede Groep ziet zichzelf als een verlengstuk van de organisatie war ze voor werken. Het doel is om een blijvende relatie te creëren met de opdrachtgevers.

Duurstede Groep Recruiters hanteert vaste tarieven die vooraf vastgesteld worden, deze tarieven zijn onafhankelijk van de hoogte van het salaris van de te zoeken kandidaat. Wanneer een zoekopdracht langer duurt dan gepland heeft dit verder geen financiële gevolgen.

De kandidaten van Duurstede Groep zijn de beste. Er wordt dan ook rekening gehouden met hún belang.

Wat maakt Duurstede Groep anders?
Ze noemen zichzelf niet voor niets Groep. Er wordt multidisciplinair samengewerkt en de gezamenlijke expertise wordt bij iedere opdracht ingezet. Dit zorgt voor een toegevoegde waarde. Duurstede Groep is internationaal actief, maar werkt met een Nederlandse nuchterheid.
Men heeft vele wegen die leiden tot de HR-oplossing. Duurstede Groep kiest voor de meest efficiënte en kortste weg. Want tijd is geld.


» Ga naar de website van Duurstede Groep RecruitersVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap