U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Adviesbureau Schellekens Management Consulting

Adviesbureau Schellekens Management Consulting


Adviesbureau Schellekens Management Consulting (ASMC) biedt diensten aan op het gebied van Executive Search en Recruitment. Daarnaast beschikt ze over ruime ervaring in het succesvol recruteren van uitstekend gekwalificeerde managers en professionals. De kernactiviteit is het vinden van de meest geschikte kandidaten voor belangrijke functies bij de opdrachtgevers. Hierbij ligt de nadruk natuurlijk op het vinden omdat het ten slotte altijd om het resultaat gaat.

Adviesbureau Schellekens Management Consulting behaalt goede resultaten door professionaliteit, visie, scherpte, gedrevenheid en doordachte actie. Bij deze vaak complexe zoektocht krijgen deze begrippen bij ASMC 'handen en voeten'. Ze vormen de basis voor kwaliteit, snelheid, resultaat. Maar daarbij mag men ook vertrouwelijkheid, zorgvuldigheid naar kandidaten en een goede samenwerking met opdrachtgevers niet vergeten.

Het uitgangspunt is een zorgvuldige analyse van de functie, de organisatie, de relevante achtergronden en ontwikkelingen. Hieruit volgt een heldere profielschets en een passende karakteristiek van de organisatie. Hierna worden de potentiële kandidaten systematisch in kaart gebracht en discreet benaderd voor de bij ASMC lopende opdrachten. ASMC heeft de beschikking over een omvangrijk en kwalitatief hoogwaardig bestand van ervaren tot zeer ervaren kandidaten.

Adviesbureau Schellekens Management Consulting werkt enkel in opdracht van bedrijven en instellingen. De opdrachtgevers zijn afkomstig uit binnen- en buitenland. Met deze opdrachtgevers is inmiddels een lange relatie opgebouwd. De basis voor de loyaliteit vormt de missie: Finding best quality for our customers, always!


» Ga naar de website van Adviesbureau Schellekens Management ConsultingAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap