U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Mercuri Urval

Mercuri Urval


De maatstaf voor het succes van Mercuri Urval is om bij te dragen aan het succes van haar opdrachtgevers.

De werving- en selectieproces Mercuri Urval zorgt ervoor dat enkel de best gekwalificeerde kandidaten die voldoen aan de specifieke behoeften van de opdrachtgevers worden geselecteerd.

Deze methodiek is gebaseerd op inzicht in de specifieke kenmerken en doelstellingen van het bedrijf en de manier waarop kandidaten hieraan kunnen bijdragen. Dit houdt in dat kandidaten moeten passen bij de eisen van de onderneming.

Mercuri Urval hanteert uiteenlopende wervingskanalen om zoveel mogelijk gekwalificeerde mensen te vinden. Voor de meest veelbelovende kandidaten volgt een evaluatie door middel van een assessment. Dit is niet alleen op basis van ervaring, maar ook op basis van motivatie en persoonlijkheidskenmerken. Met deze garantie heeft Mercuri Urval de garantie dat de potentiële kandidaat over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de functie op de juiste manier in te vullen, maar nog veel belangrijker, de juiste persoonlijkheid heeft die bij de functie past.

Wanneer de geschikte kandidaat is gevonden blijft Mercuri Urval actief bij de integratie van deze nieuwe kandidaat en wordt er nazorg geboden bij het inwerken om zo het succes van de plaatsing te verzekeren.


» Ga naar de website van Mercuri UrvalAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap