U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Psychologisch Adviesbureau Bokslag

Psychologisch Adviesbureau Bokslag


Adviesbureau Bokslag wordt gekenmerkt door de persoonlijke benadering. Men kiest er voor om de men centraal te stellen en het testen als hulpmiddel te gebruiken. De gelijkwaardige benadering van kandidaten staat bij Adviesbureau Bokslag hoog in het vaandel.

De onderzoeksmethode van Adviesbureau Bokslag is ontwikkelingsgericht. Hiermee gaat men er van uit dat mensen in staat zijn om zich te ontwikkelen. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de vraag in hoeverre de kandidaten in staat zijn zich in een werkomgeving te ontplooien.

Adviesbureau Bokslag is van mening dat de kwaliteit van het onderzoek in de eerste plaats wordt bepaald door de kwaliteit van de adviseur die het onderzoek uitvoert en de aandacht die wordt geschonken aan de kandidaten.

Adviesbureau Bokslag beschikt ook over kennis er ervaring op het gebied van personeelsmanagement en bedrijfskundig terrein. De adviseurs van Adviesbureau Bokslag beschikken naast een psychologisch scholing ook over werkervaring en opleiding in technische en algemene managementfuncties. Hierdoor kunnen zij zich prima verplaatsen in de belevingswereld van opdrachtgevers en kandidaten.


» Ga naar de website van Psychologisch Adviesbureau BokslagVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap