U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Sincere Group

Sincere Group


Organisaties zijn met regelmaat op zoek naar professionals die begrijpen wat er moet gebeuren, die direct inzet baar zijn en tegen een redelijke prijs.
Het kan daarbij gaan om een tijdelijke overbruggingsperiode, het waarnemen van zwangerschaps- of ouderschapsverlof, het plotseling wegvallen van een adviseur.

Sincere beschikt, naast de eigen vaste consultants, over een betrouwbare groep met zelfstandige HR professionals. Hiervoor werkt zij met een zeer zorgvuldig opgebouwde shortlist. Het merendeel van deze shortlist is al meerdere malen aan de slag gegaan bij een van de opdrachtgevers. Hierdoor is Sincere ook in staat deze professionals beter te leren kennen, weet ze wat de individuele kwaliteiten zijn en wat de beperkingen zijn. .

Wanneer blijkt dat Sincere niet kan voldoen aan de vraag van ene opdrachtgever zullen zij niets chromen om nee te verkopen, al wordt dat natuurlijk niet graag gedaan. Het goed aansluiten op de vraag van de opdrachtgever blijkt prima te passen binnen de capaciteiten van Sincere. Dit blijkt wel uit de hitrate van 70-80% wanneer men besluit om de opdracht in behandeling te nemen.


» Ga naar de website van Sincere GroupVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap