U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Your Company

Your Company


Organisaties binnen de werving- en selectiebranche maken de bewuste keuze omtrent de geleverde diensten en de vakgebieden waarbinnen men bemiddeld.

Your Company heeft bewust gekozen voor specialisatie. Deze ligt bij de bemiddeling van kandidaten die werkzaam zijn binnen de uitzend-, detachering-, recruitment-, werving- en selectiebranche. Er worden voor deze kandidaten interessante doorgroeifuncties binnen en buiten de branche geboden.

Werkgevers zijn op zoek naar toekomstige medewerk(st)ers die bewust voor het vakgebied en de functie kiezen. Dit zijn kandidaten die exact weten wat ze willen en op welke manier ze dat willen bereiken. Doelgericht, uitgesproken en richtinggevend zijn daarbij onontbeerlijk. Werkgevers hebben op deze manier de mogelijkheid om te anticiperen op de behoeften van een toekomstige medewerk(st)er. Er wordt in overleg een koers uitgezet met toekomstperspectief.

Carrièreplanning lijkt heel eenvoudig. Helemaal als je zelf werkzaam bent binnen de arbeidbemiddeling. Een carrière is vaak een samenloop van onbewuste keuzes. Men laat zich vaak overrompelen door een promotie of zijn gevleid omdat men wordt gevraagd voor een andere baan. Er wordt vaak meer tijd gestoken in het kiezen van een nieuwe auto dan in het kiezen van een nieuwe carrièrestap. Men vergeet vaak bewust stil te staan bij vragen als 'wie ben ik', 'wat wil ik' en 'wat zoek ik'. Specifieke vakkennis is vaak de kapstok bij de verdere ontwikkeling, maar zorgt ook voor een beperking van de gedachten en focus.
Het kan dan ook verfrissend werken wanneer iemand met een helikopterview naar je carrière kijkt.

Your Company helpt bij het kiezen van een bewuste carrière en geeft advies over de praktijk daarvan. Your Company is als vakspecialist in staat om inzicht te geven in de marktontwikkeling van de concurrenten. Er worden verschillende functies binnen de branche aangeboden. Deze variëren van lijn- tot staf- tot managementfuncties.


» Ga naar de website van Your CompanyAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap