U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Bakermat Holding

Bakermat Holding


Mensen worden steeds mondiger en kritischer en daarom willen ze ook steeds meer hun eigen keuzes kunnen maken, want er is ook veel te kiezen. Echter maakt het belangrijke beslissingen nemen wel moeilijker. Zeker als dit om opleiding, werk en carrière gaat.

Bakermat Holding beschikt over kennis en expertise op gebied van talent- en organisatieontwikkeling. Er wordt talent centraal gesteld bij de in-, uit- en doorstroom van werknemers. Ook worden er verschillende methodieken toegepast om een scherpe blik te krijgen op talentontwikkeling.

Het zoeken, vaststellen en het ontwikkelen van talenten bij mensen is essentieel om een goede match te kunnen maken tussen mens, organisatie en functie. Dit is belangrijk bij werving maar ook bij loopbaanontwikkeling en uitstroom.

Bakermat: "Be first, be different"
Bakermat Holding biedt al ruim 10 jaar diensten aan op het gebied van werving en selectie, loopbaanbegeleiding, testen en training. Bakermat is een no nonsense bedrijf en denken niet in hokjes maar juist erbuiten.

"Be first, be different": Creativiteit en snelheid zijn kernmerken voor de dienstverlening van Bakermat. Er wordt gewerkt op basis van vertrouwen met opdrachtgevers en kandidaten.

Dit is dan ook de reden dat de consultants van bakermat zonder te adverteren de juiste kandidaten kunnen voorstellen. Op deze manier kunnen ze talent behouden en waar mogelijk zelf laten doorstromen. Hiervoor worden verschillende testinstrumenten ontwikkeld die door de psychologen van Bakermat ingezet kunnen worden.

Op deze manier kan Bakermat Holding het gehele HRM proces begeleiden en dat werkt verlichtend voor de opdrachtgevers.


» Ga naar de website van Bakermat HoldingVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap