U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Flevo Executive Search

Flevo Executive Search


Flevo Executive Search biedt ondersteuning op het specialistische werkterrein van search & selection van hogerkaderpersoneel en specialisten. Men richt zich hierbij op internationale bedrijven die in Flevoland gevestigd zijn of zich hier gaan vestigen.

Tot de opdrachtgevers van Flevo Executive Search behoren met name bedrijven die op zoek zijn naar kandidaten voor staf-, lijn- en managementfuncties. Het gaat dan vooral om functies als General, Sales, Marketing, Financial en P&O Management. De persoonlijke vaardigheden, kennis en creativiteit die bij een functie zo belangrijk zijn bepalen de slagkracht van een onderneming. Doordat geschoold en ervaren personeel steeds schaarser wordt is het voor bedrijven steeds moeilijker om op eigen kracht openstaande posities in te vullen.

Omdat de focus op Flevoland ligt is Flevo Executive Search de aangewezen carrièrepartner bij het zoeken naar topposities in Flevoland. Dit doen zij voor HBO/WO geschoolde mensen met minimaal 5 jaar werkervaring die wonen in, of in de nabije omgeving van Flevoland, of zich in de toekomst hier willen vestigen.


» Ga naar de website van Flevo Executive SearchVacatures in Nederland:
Bron: Careerjet, de zoekmachine voor vacatures

Advertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap